Jr. AV Planner

Solliciteer nu

Junior RTV Planner

Heb je affiniteit met data en cijfers en ben je op zoek naar een carrière bij een organisatie waarbij nieuwe media de focus heeft?
Dan is de functie Jr. RTV Planner echt iets voor jou!

FULL-TIME · AMSTELVEEN

Als Junior RTV Planner monitor je in hoeverre de ingekochte RTV campagnes aan de doelstellingen van de klant voldoen en stel je die eventueel bij. Je draagt bij aan communicatie- en researchprojecten en levert input aan contractonderhandelingen met exploitanten. Je bewaakt plannings-, budget- en contractoverzichten ten behoeve van je klantenpakket en verzorgt bijkomende administratieve werkzaamheden. Je onderhoudt goede contacten met collega’s in andere disciplines, klanten, projectpartners en exploitanten.

Wij zoeken:

Een Junior RTV Planner met minimaal een afgeronde opleiding op MBO niveau. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (ook in het Engels) en je bent accuraat en stressbestendig. Je hebt een natuurlijke click met nieuwe digitale media toepassingen en bent actief op sociale media. Verder ben je resultaatgericht en last, but not least: gepassioneerd over het media- en communicatievak!

Starcom is onderdeel van Publicis One Nederland

Starcom
: The Human Experience Company
Wij zijn een bureau dat verder gaat dan media en communicatie. We zijn geobsedeerd door mensen en hun gedrag. Voor ons zijn data en technologie dé ingrediënten om waarde toe te voegen aan het leven van consumenten en groei voor onze klanten te realiseren.

Een paar van onze opdrachtgevers

12 redenen om bij Publicis One te werken

1. Je werkt voor ‘s werelds mooiste en grootste merken, zowel op het internationaal als op lokaal niveau

2. Je krijgt voldoende kansen en doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in de richting van jouw persoonlijke talenten en kwaliteiten

3. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheden doordat we een platte organisatie zijn waar we met klanten teams werken waarin iedereen elkaar aanvult

4. Je werkt in Amsterdam of Amstelveen, met vaste én flex werkplekken.

5. Je werkt met de nieuwste innovaties, tools en tech-toepassingen

6. Je hebt flexibele start- en eindwerktijden, zodat je soms wat vroeger of later kan beginnen

7. Je speelt een potje tafelvoetbal of tafeltennis als uitlaatklep tussen de bedrijven door

8. Je leert van en met fijne collega’s die nooit te beroerd zijn om te helpen

9. Je hebt de mogelijkheid om stoom af te blazen tijdens de wekelijkse Bootcamp-training

10. Je leert je collega’s echt kennen tijdens leuke media-uitjes en nu al legendarische Publicis One feestjes

11. Je wordt zo nu en dan verwend met een heerlijke (stoel)massage

12. Je krijgt 25 vakantiedagen om naast je toffe baan ook te genietenHerken je jezelf in bovenstaand profiel? Denk je dat je hebt wat er voor nodig is om deze functie te kunnen vervullen? Wellicht vormen wij dan de perfecte match. Onder het genot van een kop koffie vinden we het leuk om je te leren kennen en je te verwelkomen in de Publicis One familie.

Indien je geïnteresseerd bent klik hier:

Acquisitie naar aanleiding van de vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Ons adres

Professor W.H. Keesomlaan 12, 1183 DJ Amstelveen