Stagiair(e) digital/multimedia design

Solliciteer nu

Stagiair(e) Digital/Multimedia Design

Wil jij veel leren en vooral heel veel mooie dingen maken? Dan zoeken wij jou!

FULL-TIME · AMSTELVEEN

De stage

Wij zijn op zoek naar een energiek, optimistisch designtalent, die ons kan helpen met diverse on- en offline opdrachten voor een brede klantenkring. Denk aan online banner ads maken, concepten doorvertalen in beeld, animaties maken en socialmediabeelden ontwerpen. Deze frisse, nieuwe schakel is enthousiast, leergierig en kan ook goed zelfstandig werken. Oh, en denkt niet in hokjes.

Jij

Een enthousiaste en leergierige persoonlijkheid met een creatieve geest. Je volgt een MBO of HBO-opleiding richting multimedia design, digital design of webdesign en je zit minimaal in je derde jaar. Je hebt zeer goede kennis van Adobe Photoshop/Creative Cloud, Dreamweaver en Powerpoint. Kennis van HTML5, CCS en Javascript en InDesign is een pre. Je bent creatief, gaat voor kwaliteit en kunt omgaan met deadlines. Je stage duurt op zijn minstens 20 weken.

Bieden

Wij bieden jou begeleiding van specialisten in een omgeving waar je veel kunt leren en waar we je verantwoordelijkheid durven geven. Een superdivers team waar iedereen koning of koningin is van zijn/haar eigen specialisme. Daarnaast bieden we je een passende stagevergoeding aan.

Starcom is onderdeel van Publicis One

Starcom: The Human Experience Company
Wij zijn een bureau dat verder gaat dan media en communicatie. We zijn geobsedeerd door mensen en hun gedrag. Voor ons zijn data en technologie dé ingrediënten om waarde toe te voegen aan het leven van consumenten en groei voor onze klanten te realiseren. 

Een paar van onze opdrachtgevers

12 redenen om bij Publicis One te werken

1. Je werkt voor ‘s werelds mooiste en grootste merken, zowel op het internationaal als op lokaal niveau

2. Je krijgt voldoende kansen en doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in de richting van jouw persoonlijke talenten en kwaliteiten

3. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheden doordat we een platte organisatie zijn waar we met klanten teams werken waarin iedereen elkaar aanvult

4. Je werkt in Amsterdam of Amstelveen, met vaste én flex werkplekken.

5. Je werkt met de nieuwste innovaties, tools en tech-toepassingen

6. Je hebt flexibele start- en eindwerktijden, zodat je soms wat vroeger of later kan beginnen

7. Je speelt een potje tafelvoetbal of tafeltennis als uitlaatklep tussen de bedrijven door

8. Je leert van en met fijne collega’s die nooit te beroerd zijn om te helpen

9. Je hebt de mogelijkheid om stoom af te blazen tijdens de wekelijkse Bootcamp-training

10. Je leert je collega’s echt kennen tijdens leuke media-uitjes en nu al legendarische Publicis One feestjes

11. Je wordt zo nu en dan verwend met een heerlijke (stoel)massage

12. Je krijgt 25 vakantiedagen om naast je toffe baan ook te genietenHerken je jezelf in bovenstaand profiel? Denk je dat je hebt, wat er nodig is om deze functie als Stagiair(e) Digital/Multimedia Design te vervullen? Wellicht vormen wij dan de perfecte match. Onder het genot van een kop koffie vinden we het leuk om je te leren kennen en je te verwelkomen in de Publicis One familie.

Indien je geïnteresseerd bent klik hier:

Acquisitie naar aanleiding van de vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Ons adres

Professor W.H. Keesomlaan 12, 1183 DJ Amstelveen