Stagiair(e) Social Media

Solliciteer nu

Stagiair(e) Social Media

Vind je Social Media interessant en wil je er nog meer over leren?
Word onze nieuwe Social Media Stagiair(e)!

FULL-TIME · AMSTELVEEN

De stage

Tijdens je stage bied je dagelijkse ondersteuning aan ons social team. Je ondersteunt het team bij het maken van de plannen van social campagnes. Verder houd je je bezig met het monitoren, optimaliseren en rapporteren van (lopende) campagnes. Verder leer je hoe je een social communicatiekalender het beste kunt opstellen. Ook zal je druk bezig zijn met Community Management voor verschillende klanten en handel je het administratieve traject van de campagnes af.

Jij

Doet een communicatie gerelateerde studie op minimaal HBO-niveau. Je bent creatief en niet bang om dit te laten zien. Je kunt snel schakelen en bent flexibel. Je bent leergierig, zelfstandig en kunt goed omgaan met deadlines. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, je hebt affiniteit met schrijven en je bent geïnteresseerd in de wondere wereld van social media. Je bent proactief en je wilt graag iets van jezelf toevoegen aan het werk. Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift. Je stage duurt minstens 20 weken.

Bieden

Wij bieden jou begeleiding van specialisten in een omgeving waar je veel kunt leren en waar we je verantwoordelijkheid durven geven. Een superdivers team waar iedereen koning of koningin is van zijn/haar eigen specialisme. Daarnaast bieden we je een passende stagevergoeding aan.

Starcom is onderdeel van Publicis One

Starcom: The Human Experience Company
Wij zijn een bureau dat verder gaat dan media en communicatie. We zijn geobsedeerd door mensen en hun gedrag. Voor ons zijn data en technologie dé ingrediënten om waarde toe te voegen aan het leven van consumenten en groei voor onze klanten te realiseren. 

Een paar van onze opdrachtgevers

12 redenen om bij Publicis One te werken

1. Je werkt voor ‘s werelds mooiste en grootste merken, zowel op het internationaal als op lokaal niveau

2. Je krijgt voldoende kansen en doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in de richting van jouw persoonlijke talenten en kwaliteiten

3. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheden doordat we een platte organisatie zijn waar we met klanten teams werken waarin iedereen elkaar aanvult

4. Je werkt in Amsterdam of Amstelveen, met vaste én flex werkplekken.

5. Je werkt met de nieuwste innovaties, tools en tech-toepassingen

6. Je hebt flexibele start- en eindwerktijden, zodat je soms wat vroeger of later kan beginnen

7. Je speelt een potje tafelvoetbal of tafeltennis als uitlaatklep tussen de bedrijven door

8. Je leert van en met fijne collega’s die nooit te beroerd zijn om te helpen

9. Je hebt de mogelijkheid om stoom af te blazen tijdens de wekelijkse Bootcamp-training

10. Je leert je collega’s echt kennen tijdens leuke media-uitjes en nu al legendarische Publicis One feestjes

11. Je wordt zo nu en dan verwend met een heerlijke (stoel)massage

12. Je krijgt 25 vakantiedagen om naast je toffe baan ook te genietenHerken je jezelf in bovenstaand profiel? Denk je dat je hebt, wat er nodig is om deze functie als Stagiair(e) Social Media te vervullen? Wellicht vormen wij dan de perfecte match. Onder het genot van een kop koffie vinden we het leuk om je te leren kennen en je te verwelkomen in de Publicis One familie.

Indien je geïnteresseerd bent klik hier:

Acquisitie naar aanleiding van de vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Ons adres

Professor W.H. Keesomlaan 12, 1183 DJ Amstelveen