Traineeship SEO

Solliciteer nu

Traineeship SEO

Ben jij net afgestudeerd en vol ambitie om je te ontwikkelen als specialist binnen online marketing? Dan past de SEO (Search Engine Optimization) trainee functie van Starcom echt bij jou! Gedurende een periode van 6 maanden word je als SEO trainee wegwijs gemaakt in het vakgebied Search marketing.

· AMSTELVEEN

Als SEO trainee krijg je een intensieve begeleiding door twee ervaren SEO consultants die je alle vaardigheden van een SEO consultant bij zullen brengen. In de functie leer je de basis van 3 SEO focuspunten (content, techniek en linkbuilding) en ontwikkel je vaardigheden om dit door te vertalen in een advies voor de klant. Daarnaast krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulp van webinars en deelname aan het Google Certification Program.

Werkzaamheden die jij na een 6 maanden SEO traineeship zelfstandig op kunt pakken: analyseren van websites van onze klanten op het gebied van techniek/content/linkprofiel, het maken van zoektermanalyses, schrijven van SEO geoptimaliseerde content, werken met populaire SEO software en tools, opstellen van SEO adviesrapporten en rapportages voor klanten.

Het traineeship betreft een fulltime aanstelling bij Starcom (40 uur p/w) en duurt 6 maanden. Na afloop van het traineeship vindt er een evaluatie plaats. Bij een positieve evaluatie worden de eventuele mogelijkheden van continuering van de werkzaamheden binnen het Search team in regulier dienstverband met elkaar afgestemd.

Je bent een starter in (online) marketing en hebt onlangs een opleiding afgerond op HBO/WO niveau binnen een relevant vakgebied (communicatie, marketing of media). Je bent een leergierig persoon en hebt affiniteit met online marketing. Eigenschappen die bij jou passen zijn: nauwkeurig, kritisch en leergierig. Je functioneert goed in teamverband, maar ook zelfstandig. Je kunt je foutloos en duidelijk uitdrukken in het Nederlands en Engels (woord en geschrift). Ervaring met search (SEO/SEA) en/of HTML/webdevelopment kennis is een pre. 

Starcom is onderdeel van Publicis One

Starcom: The Human Experience Company
Wij zijn een bureau dat verder gaat dan media en communicatie. We zijn geobsedeerd door mensen en hun gedrag. Voor ons zijn data en technologie dé ingrediënten om waarde toe te voegen aan het leven van consumenten en groei voor onze klanten te realiseren. 

Een paar van onze opdrachtgevers

12 redenen om bij Publicis One te werken

1. Je werkt voor ‘s werelds mooiste en grootste merken, zowel op het internationaal als op lokaal niveau

2. Je krijgt voldoende kansen en doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in de richting van jouw persoonlijke talenten en kwaliteiten

3. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheden doordat we een platte organisatie zijn waar we met klanten teams werken waarin iedereen elkaar aanvult

4. Je werkt in Amsterdam of Amstelveen, met vaste én flex werkplekken.

5. Je werkt met de nieuwste innovaties, tools en tech-toepassingen

6. Je hebt flexibele start- en eindwerktijden, zodat je soms wat vroeger of later kan beginnen

7. Je speelt een potje tafelvoetbal of tafeltennis als uitlaatklep tussen de bedrijven door

8. Je leert van en met fijne collega’s die nooit te beroerd zijn om te helpen

9. Je hebt de mogelijkheid om stoom af te blazen tijdens de wekelijkse Bootcamp-training

10. Je leert je collega’s echt kennen tijdens leuke media-uitjes en nu al legendarische Publicis One feestjes

11. Je wordt zo nu en dan verwend met een heerlijke (stoel)massage

12. Je krijgt 25 vakantiedagen om naast je toffe baan ook te genietenHerken je jezelf in bovenstaand profiel? Denk je dat je hebt wat er voor nodig is om deze functie van SEO Trainee te vervullen? Wellicht vormen wij dan de perfecte match. Onder het genot van een kop koffie vinden we het leuk om je te leren kennen en je te verwelkomen in de Publicis One familie.

Indien je geïnteresseerd bent klik hier:

Acquisitie naar aanleiding van de vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Ons adres

Professor W.H. Keesomlaan 12, 1183 DJ Amstelveen