Consultant

Solliciteer nu

Consultant

INTERNATIONAAL, STRATEGISCH EN CREATIEF COMMUNICATIEADVIESBUREAU

ZOEKT MATCH MET

UITGESPROKEN, VROLIJKE EN AMBITIEUZE Consultant 

FULL-TIME · AMSTERDAM

Wereldwijd heeft MSLGROUP meer dan 100 kantoren in 22 landen. We zijn een Nederlands bureau met toegang tot de kennis en ervaring van 3.400 collega’s wereldwijd. We maken deel uit van het internationale communicatienetwerk: Publicis Groupe.

Vanuit twee kantoren (Amsterdam en Breda) bedient MSLGROUP in Nederland voornamelijk opdrachtgevers uit de profitsector. We zijn actief in verschillende branches, zoals: de (petro)chemie, procesindustrie, farma, zorg, zakelijke dienstverlening en consumentenproducten.

Dit mag jij van ons verwachten!

Wij zijn communicatiestrategen met een focus op reputatiemanagement, strategische communicatie, consumenten-PR en medewerkersbetrokkenheid. We zijn een team van inspirerende en betrokken vakmensen die zorgen voor het verschil. Niet voor niets luidt onze internationale slogan: Influence! Impact! We kenmerken ons door lef, inlevingsvermogen en daadkracht.

We voelen ons oprecht betrokken bij onze klanten, maar weten gepaste afstand te bewaren. We adviseren uitgesproken en soms provocatief. Het perspectief van onze opdrachtgevers is altijd leidend.

We kennen een rijke historie van 45 jaar in Nederland. Samen met onze zusterbureaus binnen Publicis Groupe werken we nauw samen onder de noemer ‘The Power of One’. Dat doen we ook met onze buitenlandse MSL-collega’s. We kunnen dan ook oprecht zeggen dat we actief zijn van de Eemshaven tot Washington DC en van Delhi tot Almelo.

Dit heb jij ons te bieden!

Je bent sociaal, laat je niet bij het eerste zuchtje tegenwind omver blazen en denkt en werkt proactief. Je bent breed ontwikkeld, snapt hoe de wereld in elkaar steekt, bent belezen en beschikt over de kennis en vaardigheden die het communicatievak anno 2018 vereist. Een goed ontwikkeld gevoel voor humor vinden we ook fijn.

Je beweegt je gemakkelijk tussen verschillende opdrachten en disciplines. Je werkt graag in teamverband en werkt vanuit het gewenste effect. Belangrijk: je bent hands on. Omdat je nationaal en ook internationaal zult werken, beschik je over uitstekende schrijf- en presentatievaardigheden in het Nederlands en het Engels. Beheersing van iedere andere taal is mooi meegenomen.

Dit vinden we nog meer fijn - je:

• … hebt minimaal drie jaar ervaring in een dergelijke functie bij voorkeur aan

bureauzijde.

• … hebt een HBO- of WO-opleiding Communicatie / Public Affairs.

• … weet gemakkelijk de vertaalslag van strategie naar uitvoering te maken.

• … hebt een politieke antenne.

• … beschikt over een eigen netwerk.

• … bent resultaatgericht, empathisch en relationeel sterk.

• … voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit van je werk en laat dat ook zien.

• … bent bereid soms de grenzen op te zoeken.

• … bent up to date als het gaat om digital- en social media.

• … kent de commerciële waarde van je.

• … houdt ervan je in netwerken te bewegen.

Dit hebben wij te bieden!

We bieden je een contract aan voor aanvankelijk een jaar, maar met de ambitie een duurzame werkrelatie met je aan te gaan. Als consultant werk je onder leiding van een director of senior consultant grotendeels zelfstandig aan een aantal projecten en opdrachten. Je krijgt ruimschoots de gelegenheid om je ervaring uit te diepen en je te ontwikkelen. Kansen om door te groeien zijn er volop binnen het bureau.

O ja… wie je bent, waar je vandaan komt, wat je belangrijk vindt en waar je voor staat, maakt ons niet uit. Zolang onze verbinding maar oprecht en wederkerig is. 

Een paar van onze opdrachtgevers

12 redenen om bij MSLGroup te werken

1. Je werkt voor ‘s werelds mooiste en grootste merken, zowel op internationaal als op lokaal niveau

2. Je krijgt voldoende kansen en doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in de richting van jouw ambitie

3. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheden, doordat we een platte organisatie zijn waar we met klantenteams werken waarin iedereen elkaar aanvult

4. Je werkt in Amsterdam, met vaste én flexwerkplekken.

5. Je werkt met de nieuwste innovaties, tools en tech-toepassingen

6. Je hebt flexibele start- en eindwerktijden, zodat je soms wat vroeger of later kan beginnen

7. Je speelt een potje tafelvoetbal of tafeltennis als uitlaatklep tussen de bedrijven door

8. Je leert van en met fijne collega’s die nooit te beroerd zijn om te helpen

9. Je hebt de mogelijkheid om stoom af te blazen tijdens de wekelijkse Bootcamp-training

10. Je leert je collega’s echt kennen tijdens leuke media-uitjes en nu al legendarische Publicis One feestjes

11. Je wordt zo nu en dan verwend met een heerlijke (stoel)massage

12. Je krijgt 26 vakantiedagen om naast je toffe baan ook te genieten

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Denk je dat je hebt wat er voor nodig is om deze functie te kunnen vervullen? Wellicht vormen wij dan de perfecte match. Onder het genot van een kop koffie vinden we het leuk om je te leren kennen en je te verwelkomen in de Publicis One familie.

Indien je geïnteresseerd bent klik hier:

MSL Group

Communication & Engagement

Wij zijn Publics Groupe’s strategisch communicatieadviesbureau gespecialiseerd in reputatiemanagement en employee management. Een goede reputatie vergt onderhoud: voortdurend zorgen dat je op dezelfde golflengte zit als je interne en externe stakeholders. In goede en slechte tijden. MSL Group helpt daarbij. Wij zetten alle benodigde communicatiedisciplines in en zorgen altijd voor een goed, authentiek en aansprekend verhaal niet gebonden aan een medium of kanaal. 


Ons adres

Joop Geesinkweg 209

1114 AB Amsterdam