Online Project Manager

Solliciteer nu

Online Project Manager

Word jij enthousiast van het uitrollen van 360-campagnes? Vind je digitaal interessant en leuk? Dan is deze functie als Online Project Manager perfect voor jou!

FULL-TIME · AMSTERDAM

Publicis Amsterdam, onderdeel van Publicis One Nederland, is op zoek naar een ervaren en gedreven Online Project Manager met een echte passie voor het reclamevak. 

In deze functie werk je in een 360-campagneteam, waarin je met name de digital projecten voor je rekening neemt. Je bent de projectmanager voor bannercampagnes, mini-sites, platforms, tools en landingpages. Je managed meerdere digital projecten tegelijkertijd, stand alone, campagne-onderdeel of platforms, waarbij je het interne design, tech en analytics team aanstuurt evenals de externe partijen waarmee we samenwerken.

Het is belangrijk dat je weet aansluiting te vinden met het 360-campagneteam, zodat design, messaging en flows goed zijn afgestemd. Daarbij ben je bezig met optimaliseren en monitoren van live platforms. Iedere briefing en onderhoudsverzoek is weer een nieuwe uitdaging, waarbij je streeft naar het optimale & beste resultaat voor de klant.

Ben jij WO- of HBO opgeleid met 3 jaar+ ervaring als digital Project Manager met een bovengemiddelde kennis van techniek, digital processen en deliverables? Ervaring met Trello en Jira? Gestructureerd, flow/journey-denker, efficiënt en kritisch? Denk je mee, in plaats van 1:1 uitvoeren? En ben je enthousiast en een teamplayer? Dan is deze functie geschikt voor jou!

Publicis Amsterdam is onderdeel van Publicis Groupe.

Publicis Amsterdam: Strategic agency for positive change
Wij zijn een strategisch reclamebureau dat gelooft in positieve verandering door de combinatie van kennis, creativiteit en communicatie. Met behulp van wetenschap, onderzoek en dialoog vertalen we inzicht naar impact.

Een paar van onze opdrachtgevers

12 redenen om bij Publicis Groupe te werken

1. Je werkt voor ‘s werelds mooiste en grootste merken, zowel op het internationaal als op lokaal niveau

2. Je krijgt voldoende kansen en doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in de richting van jouw persoonlijke talenten en kwaliteiten

3. Je krijgt veel vrijheid en verantwoorlijkheden doordat we een platte organisatie zijn waar we met klantenteams werken waarin iedereen elkaar aanvult

4. Je werkt in Amsterdam, met vaste én flexwerkplekken.

5. Je werkt met de nieuwste innovaties, tools en tech-toepassingen

6. Je hebt flexibele start- en eindwerktijden, zodat je soms wat vroeger of later kan beginnen

7. Je speelt een potje tafelvoetbal of tafeltennis als uitlaatklep tussen de bedrijven door

8. Je leert van en met fijne collega’s die nooit te beroerd zijn om te helpen

9. Je hebt de mogelijkheid om stoom af te blazen tijdens de wekelijkse Bootcamp-training

10. Je leert je collega’s echt kennen tijdens leuke media-uitjes en nu al legendarische Publicis Groupe feestjes

11. Je wordt zo nu en dan verwend met een heerlijke (stoel)massage

12. Je krijgt 26 vakantiedagen om naast je toffe baan ook te genieten

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Denk je dat je hebt, wat er nodig is om deze functie te kunnen vervullen? Wellicht vormen wij dan de perfecte match. Onder het genot van een kop koffie vinden we het leuk om je te leren kennen en je te verwelkomen in de Publicis Groupe familie.

Geïnteresseerd?

Acquisitie naar aanleiding van de vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Ons adres

Joop Geesinkweg 209

1114 AB Amsterdam