Stage Social Media Community Manager

Solliciteer nu

Stage Social Media Community Manager

Wij zoeken voor onze creative afdelingen een stagair(e) die kan ondersteunen, meewerken en oppakken van kleine (deel) projecten op onze klanten. Zo ben je onderdeel van het breed team met meerdere klanten. Spreekt dit je aan, reageer dan snel!

INTERNSHIP · AMSTERDAM

De stage

Jij wordt de social media en webiste manager voor Leo Burnett en Publicis. Je houdt je bezig met het beheren, content creëren en onderhouden van al onze kanalen. Je zal dus met iedereen nauw samenwerken. Zo help je om ervoor te zorgen dat de laatste campagnes online staan, behind the scenes van een shoot wordt gepubliceerd, nieuws wordt gedeeld en in kom je in contact met de communities.

Daarnaast ben je ook een allround marketing producer. Je helpt bij het opzetten en organiseren van interne en externe events. Je bent verantwoordelijk voor ondersteunende taken en zal als een soort ‘spin in het web’ figureren, waardoor je binnen no-time de hele organisatie kent. De stage duurt minimaal 20 weken; fulltime of min. 80%.

Jij

Je wilt leren. Je bent allround en een aanpakker. Je kan goed schrijven, je kan overweg met photoshop (basiskennis). Je bent graag actief op social media en je vindt het leuk om events op te zetten en hebt daar een visie voor. Je bent creatief, gaat voor kwaliteit en kunt omgaan met deadlines. Je werkt georganiseerd en zelfstandig maar bent natuurlijk een teamspeler. Je beheerst naast Nederlands ook Engels.

Wat wij bieden

Wij bieden jouw begeleiding van specialisten in een omgeving waar je veel kunt leren en waar je verantwoordelijkheid krijgt. Wij bieden je een stagevergoeding aan van 500 euro, inclusief een gezonde lunch. Je werkt met een team van jonge, enthousiaste en leuke collega's, waarmee je na werktijd gezellig kan borrelen (als je daar zin in hebt).

Publicis Amsterdam is onderdeel van Publicis One.

Publicis Amsterdam: Strategic agency for positive change
Wij zijn een strategisch reclamebureau dat gelooft in positieve verandering door de combinatie van kennis, creativiteit en communicatie. Met behulp van wetenschap, onderzoek en dialoog vertalen we inzicht naar impact. 

Een paar van onze opdrachtgevers

12 redenen om bij Publicis One te werken

1. Je werkt voor ‘s werelds mooiste en grootste merken, zowel op het internationaal als op lokaal niveau

2. Je krijgt voldoende kansen en doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in de richting van jouw persoonlijke talenten en kwaliteiten

3. Je krijgt veel vrijheid en verantwoorlijkheden doordat we een platte organisatie zijn waar we met klantenteams werken waarin iedereen elkaar aanvult

4. Je werkt in Amsterdam, met vaste én flexwerkplekken.

5. Je werkt met de nieuwste innovaties, tools en tech-toepassingen

6. Je hebt flexibele start- en eindwerktijden, zodat je soms wat vroeger of later kan beginnen

7. Je speelt een potje poule, tafelvoetbal of tafeltennis als uitlaatklep tussen de bedrijven door

8. Je leert van en met fijne collega’s die nooit te beroerd zijn om te helpen

9. Je hebt de mogelijkheid om stoom af te blazen tijdens de wekelijkse Bootcamp-training

10. Je leert je collega’s echt kennen tijdens leuke media-uitjes en nu al legendarische Publicis One feestjes

11. Je wordt zo nu en dan verwend met een heerlijke (stoel)massage

12. Je krijgt 25 vakantiedagen om naast je toffe baan ook te genieten

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Denk je dat je hebt, wat er nodig is om deze functie te kunnen vervullen? Wellicht vormen wij dan de perfecte match. Onder het genot van een kop koffie vinden we het leuk om je te leren kennen en je te verwelkomen in de Publicis One familie.

Geïnteresseerd?

Acquisitie naar aanleiding van de vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Ons adres

Joop Geesinkweg 209

1114 AB Amsterdam