Trainee Communication

Solliciteer nu

Trainee

INTERNATIONAAL, STRATEGISCH EN CREATIEF COMMUNICATIEADVIESBUREAU

ZOEKT MATCH MET

UITGESPROKEN, VROLIJKE EN AMBITIEUZE TRAINEE 

FULL-TIME · AMSTERDAM

Wereldwijd heeft MSLGROUP meer dan 100 kantoren in 22 landen. We zijn een Nederlands bureau met toegang tot de kennis en ervaring van 3.400 collega’s wereldwijd. We maken deel uit van het internationale communicatienetwerk: Publicis Groupe.

Vanuit twee kantoren (Amsterdam en Breda) bedient MSLGROUP in Nederland voornamelijk opdrachtgevers uit de profitsector. We zijn actief in verschillende branches, zoals: de (petro)chemie, procesindustrie, farma, zorg, zakelijke dienstverlening en consumentengoederen.

Dit mag jij van ons verwachten!

Wij zijn communicatiestrategen met een focus op reputatiemanagement, strategische communicatie, consumenten-PR en medewerkersbetrokkenheid. We zijn een team van inspirerende en betrokken vakmensen die zorgen voor het verschil. Niet voor niets luidt ons internationale slogan: Influence! Impact! We kenmerken ons door lef, inlevingsvermogen en daadkracht.

We voelen ons oprecht betrokken bij onze klanten, maar weten gepaste afstand te bewaren. We adviseren uitgesproken en soms provocatief. Het perspectief van onze opdrachtgevers is altijd leidend.

We kennen een rijke historie van 45 jaar in Nederland. Samen met onze zusterbureaus binnen Publicis Groupe werken we nauw samen onder de noemer

‘The Power of One’. Dat doen we ook met onze buitenlandse MSL-collega’s. We kunnen dan ook oprecht zeggen dat we actief zijn van de Eemshaven tot Washington DC en van Delhi tot Almelo.

Dit heb jij ons te bieden!

Je bent sociaal en denkt en werkt proactief. Je bent leergierig, snapt hoe de wereld in elkaar steekt, leest af en toe een krant of magazine en beschikt over kennis en vaardigheden die het communicatievak anno 2018 vereist. Een goed ontwikkeld gevoel voor humor vinden we ook fijn.

Digital en social zit in je DNA. Je beweegt je gemakkelijk tussen verschillende opdrachten en disciplines. Je werkt graag in teamverband en bent projectmatig ingesteld. Belangrijk: je bent hands on. Omdat je nationaal en ook internationaal zult werken, beschik je over uitstekende schrijf- en presentatievaardigheden in het Nederlands en het Engels. Beheersing van iedere andere taal is mooi meegenomen.

Dit vinden we nog meer fijn - je:

• … bent leergierig

• … weet wat er in de wereld gebeurt

• … denkt, doet en denkt

• … durft af en toe een andere bril op te zetten

• … kunt ‘out of the box’ denken

• … bent proactief en een multi-tasker

• … beschikt over academisch werk- en denkniveau

• … bent een authentiek, leuk en gezellig mens.

Dit hebben wij te bieden!

We bieden je een contract aan voor een jaar. Als trainee werk je mee aan tal van projecten en opdrachten. Je krijgt ruimschoots de gelegenheid om ervaring op te doen in de verschillende communicatiedisciplines. We gooien je in het diepe, maar zorgen uiteraard wel voor een zwemvest en een -instructeur. We vinden het in jouw en ons belang dat je je zó kunt ontwikkelen tot een communicatieprofessional met potentie. Kansen om door te groeien zijn er volop binnen het bureau.

Een paar van onze opdrachtgevers

12 redenen om bij MSLGroup te werken

1. Je werkt voor ‘s werelds mooiste en grootste merken, zowel op internationaal als op lokaal niveau

2. Je krijgt voldoende kansen en doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in de richting van jouw ambitie

3. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheden, doordat we een platte organisatie zijn waar we met klantenteams werken waarin iedereen elkaar aanvult

4. Je werkt in Amsterdam, met vaste én flexwerkplekken.

5. Je werkt met de nieuwste innovaties, tools en tech-toepassingen

6. Je hebt flexibele start- en eindwerktijden, zodat je soms wat vroeger of later kan beginnen

7. Je speelt een potje tafelvoetbal of tafeltennis als uitlaatklep tussen de bedrijven door

8. Je leert van en met fijne collega’s die nooit te beroerd zijn om te helpen

9. Je hebt de mogelijkheid om stoom af te blazen tijdens de wekelijkse Bootcamp-training

10. Je leert je collega’s echt kennen tijdens leuke media-uitjes en nu al legendarische Publicis One feestjes

11. Je wordt zo nu en dan verwend met een heerlijke (stoel)massage

12. Je krijgt 26 vakantiedagen om naast je toffe baan ook te genieten

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Denk je dat je hebt wat er voor nodig is om deze functie te kunnen vervullen? Wellicht vormen wij dan de perfecte match. Onder het genot van een kop koffie vinden we het leuk om je te leren kennen en je te verwelkomen in de Publicis One familie.

Indien je geïnteresseerd bent klik hier:

MSL Group

Communication & Engagement

Wij zijn Publics Groupe’s strategisch communicatieadviesbureau gespecialiseerd in reputatiemanagement en employee management. Een goede reputatie vergt onderhoud: voortdurend zorgen dat je op dezelfde golflengte zit als je interne en externe stakeholders. In goede en slechte tijden. MSL Group helpt daarbij. Wij zetten alle benodigde communicatiedisciplines in en zorgen altijd voor een goed, authentiek en aansprekend verhaal niet gebonden aan een medium of kanaal. 


Ons adres

Joop Geesinkweg 209

1114 AB Amsterdam